Bodycasting

uit 2020 tot 2021 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

ik en mijn maatje

2021

               Je hond is je beste maatje. Altijd trouw en oprecht. Staat altijd vol van blijdschap jou te begroeten bij  thuiskomt. Je steun en toeverlaat in goede en slechte tijden en het meest enthousiast van iedereen als jij je maar happy voelt.  “Een tastbare herinnering aan jullie band voor altijd” Helaas zal je hond niet voor altijd bij je kunnen blijven om samen jullie levenspad te delen. Casting is een levensechte afdruk van hand, dierenpoot, baby handjes voetjes ect.

Valentijn

2021

VALENTIJN ........... Onze handen vereeuwigen? Een levensechte kopie van jullie handen. Keuze uit diverse kleuren zilver-, brons-, koper- en roestkleur. Handenbeeld 2 handen €180,00. Sokkels van hout en graniet v.a. €20,00 en in div. afmetingen leverbaar.

Samen

2020

Samen de handen in elkaar voor altijd. Op een sokkel van ruw gesteente.

Zeeuwse handen voor altijd

2020

Niet getrouwd geen ring maar verbonden vastgelegd met dit unieke beeld.

For ever

2020

92 en 83 jaar. Het resultaat. Handcasting een levens echte kopie van de handen.. Wil jij ook een mooi kunstwerk of dierbare herinnering. Voor meer informatie bel gerust.

gedragen hart

2021

Zelf tijdens de Lock down tijd om mijn idee uit te werken. Door het overlijden van mijn moeder eind 2019 ben ik eindelijk met dit idee aan de slag gegaan, het is een stuk rouwverwerking voor mij geweest. Had graag een kopie van de handen van mijn moeder in dit beeld verwerkt maar helaas, heb mijn eigen handen gekopieerd en houden dit hart de urn van 16 cm hoog en 14 cm breed vast. De harten zijn er in verschillende formaten en zijn vervaardigd van keramiek. Er zijn heel veel mogelijkheden verschillende poses ook met meer handen, kleuren, formaten, varianten in sokkels. Ik luister graag naar jou wensen en samen maken we een mooi beeld "een tastbare herinnering."

hart in hand

2021

Hartje is gemaakt van keramiek heeft de afmeting  8 cm hoog x 5 cm breed  een symbolische betekenis of als urn gebruikt worden. De hand is op ware grote een levensechte kopie.